Informatii despre debransare !

Salut !

Aici veti gasi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va debransa de la caldura si apa calda furnizate de RADET; de asemenea veti gasi informatii si sfaturi pentru bransarea la o retea separata de furnizare a gazelor naturale si nu in ultimul rand informatii despre instalarea unei microcentrale de apartament.

De la bun inceput trebuie sa mentionez ca in spatele acestui blog nu sta o societate comerciala ci o persoana care in ultimele 3 luni s-a lovit de tot hatisul birocratic, de nesimtirea functionarilor, de lipsa informatiilor, de foamea de bani a unor firme de proiectare, instalatii etc.dar in final a reusit sa se debranseze de la RADET si sa-si monteze o microcentrala de apartament.

Sper ca toate informatiile si documentele pe care le voi posta aici sa va ajute si pe voi sa va debransati cat mai repede si sa va bucurati de confortul pe care il ofera o microcentrala de apartament !

About INFODEBRANSARE

Aici gasesti toate informatiile necesare debransarii consumului de apa calda menajera si caldura furnizate de RADET, bransarii la o retea separata de gaze naturale si instalarii unei microcentrale de apartament.
This entry was posted in Dosar GAZE, Dosar RADET, Faze premergatoare debransarii. Bookmark the permalink.

4 Responses to Informatii despre debransare !

  1. Dan says:

    buna ziua,

    doresc sa va rog sa-mi furnizati coordonatele firmei agreeate de RADET pentru intocmirea proiectului de debransare; intentionez sa pornesc in aceasta “aventura ” de debransare

    multumesc anticipat

  2. Emilia says:

    Nr.este corect???

Leave a comment